Zwany regisseert de communicatie

Regie voeren op communicatie lijkt een illusie nu iedereen op elk moment nieuws maakt, deelt en liket.

Mijn rol als regisseur

Ik versterk de communicatiekracht van de medewerkers en bied hen de tools om eenvoudig en doeltreffend te communiceren. Daarnaast houd ik de rode draad van jouw concept of organisatie in het oog en breng de corporate boodschap naar buiten.

Zo doe ik dat

PROCESBEGELEIDING

Ik bied PROCESBEGELEIDING en werk daarbij volgens de SCRUM-methode: een manier om communicatie-acties te regisseren. Hierbij trek je voortdurend korte sprintjes en stelt de inhoud bij als dat nodig is.

EMPOWEREN 

Als communicatieregisseur in de zorg EMPOWER ik de medewerkers. Dit doe ik o.a. via workshops. Bijvoorbeeld over vlot schrijven of het gebruik van social media, maar ook over het ontdekken van de eigen waarden en de corporate story.

SCHRIJVEN

Heldere teksten SCHRIJVEN die aansluiten bij de lezersgroep. Of het nu een blog is of een verhaal, een toespraak of content voor de website of nieuwsbrief: ik schrijf het met plezier en met vaart.

PLANNEN 

Heldere PLANNEN passen op enkele A4’tjes. Ik maak overzichtelijke en bondige communicatieplannen, contentagenda’s en projectplanningen.

MIDDELEN

Met veel plezier ontwikkel ik COMMUNICATIEMIDDELEN: van huisstijl en website tot campagne en film. Maar ook BooQi’s, e-zines of glossy’s.

FRAMEN

Vanuit mijn journalistieke achtergrond stel ik kritische vragen en help je de boodschap te FRAMEN. Als communicatieregisseur vind ik daarna het juiste medium voor de verpakking.

Wat levert het op?

Rust! Want als regisseur houd ik overzicht over je communicatie-activiteiten. Ik zorg er voor dat alle partijen samenwerken en we de gestelde doelen realiseren binnen het afgesproken tijdpad.

Als medewerkers zelf kiezen wanneer ze waarover communiceren, met wie en op welke manier, heb je dan nog wel een regisseur nodig? De ervaring leert het ons.