Zwany ontdekt de kern

Pas wanneer je weet wie je bent en waar je naartoe wilt, kun je de weg bepalen. 

Hoe ontdekken we de kern? 

De kern ontdekken, doen we samen. We beginnen breed en kijken welke maatschappelijke trends invloed hebben op je persoon, je organisatie of je dienst. Dan focussen we steeds meer op de essentie: wie ben je, wat doe je, hoe doe je dat en waarom? Zo ontstaat een stevige basis voor je communicatie in de zorg.

Zo doen we dat

WORKSHOP IDENTITEIT

Tijdens een WORKSHOP IDENTITEIT onderzoeken we wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe willen. We gaan hierbij uit van positieve ervaringen en denken in mogelijkheden.

BRAINSTORMSESSIE

In BRAINSTORMSESSIES verkennen we via creatieve werkvormen nieuwe mogelijkheden en ideeën onder het motto: niets is te gek. Als communicatiespecialist help ik je buiten kaders te denken.

NLP TECHNIEKEN

Als NLP master help ik je via technieken uit NEURO LINGUISTISCH PROGRAMMEREN om je passie en de essentie van wie je bent te ontdekken.

INTERVIEW

Met meer dan 20 jaar INTERVIEW-ervaring weet ik hoe ik de verhalen en drijfveren bij mensen aan kan boren. Alles draait om aandacht en werkelijk contact.

PERSONA’S MAKEN

Samen PERSONA’S maken is een mooie methodiek om je potentiële cliënten of medewerkers een gezicht te geven. Je gebruikt persona’s  als input voor storytelling.

DIALOOG VOEREN

De DIALOOG is een vorm van storytelling gebaseerd op gelijkwaardigheid en respect. Mijn ervaring is dat dialoog leidt tot verrassende inzichten en ideeën.

Het resultaat?

Het resultaat van deze zoektocht naar de kern is een duidelijk concept met een rode draad en een heldere boodschap. Het is de input voor storytelling en de basis voor je communicatiestrategie. Ik vergelijk het vaak met de fundering van een huis: op een stevig fundament kun je verder bouwen.

De tijd van uitgebreide missie- en visietrajecten ligt achter ons, maar de zoektocht naar de essentie blijft. Het gaat om de vraag naar je identiteit, je drijfveren en je ‘why’.