Hardenberg

Saxenburgh Medisch Centrum

In ruim anderhalf jaar regisseer ik de communicatie rond de bouw van Saxenburgh Medisch Centrum, leg de basis voor de herpositionering en coach de afdeling communicatie.

De Saxenburgh groep biedt bewoners in de regio een algemeen ziekenhuis, 13 locaties voor ouderenzorg, geriatrische revalidatiezorg en thuiszorg.

Bouwcommunicatie

Saxenburgh bouwt: een ziekenhuis, een verpleeghuis en een gezondheidscentrum. Drie mooie bouwprojecten die vooral gaan over de vraag: hoe willen wij wonen en werken en zorgen?

Herpositionering

Hoe zorg je ervoor dat de vier bedrijfsonderdelen (ziekenhuis, ouderenzorg, revalidatie en thuiszorg) een stevige positie krijgen en elkaar versterken? Het gaat dan om de vraag ‘waartoe zijn wij op aarde’ en het visualiseren hiervan.

Coaching

Het is mooi om als senior adviseur jonge, pas afgestudeerde vrouwen te coachen in het communicatievak. Het gaat om vragen als ‘waar liggen mijn kwaliteiten en waar word ik blij van’ tot ‘hoe voer ik een interview en organiseer ik mijn werk’.

Zwany legt op een inspirerende manier de basis voor de herpositionering van de Saxenburgh Groep. Daarnaast regisseert zij enthousiast de communicatie voor de nieuwbouw van Saxenburgh Medisch Centrum en voor gezondheidscentrum De Veltstroom.
Refik Kaplan, voormalig bestuurder Saxenburgh Groep