Interim

communicatieadviseur

Over Zwany

Ik ben Zwany Huiting, interim communicatieadviseur en storyteller voor zorg en overheid. Met 25 jaar ervaring durf ik mij communicatiespecialist te noemen. Ik spreek de taal van de zorg en het sociaal domein, ken de cultuur en sluit aan bij wat op dat moment nodig is.

Interim communicatieadviseur

Als interim communicatieadviseur houd ik van vernieuwen en creëren: iets maken wat er nog niet is. Een vaag idee concretiseren en visualiseren of een complexe situatie uitleggen in gewonemensentaal. Ik ben een conceptdenker met een helicopterview. De rode draad van een project houd ik steeds voor ogen.

Liefde voor de zorg

Ik wil van waarde zijn voor mensen en organisaties om mij heen. In de zorg en het sociaal domein kan ik direct bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen in een kwetsbare situatie. Als interim communicatieadviseur leg ik makkelijk contact met medewerkers, projectleiders en bestuurders. Daarbij zet ik mijn organisatiesensitiviteit in om resultaten te behalen.

Fascinatie voor bouwen in de zorg

Mijn vader was timmerman. Als kind speelde ik graag op de bouwplaats en thuis bouwden we van LEGO de huizen na. Die fascinatie voor bouwprojecten heb ik nog steeds. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding: ik hou van bouwcommunicatie in de zorg. Het is mooi om partijen met soms tegengestelde belangen te enthousiasmeren, informeren en verbinden.

Dwalend door het groen

Ik ben een buitenmens en een wandelaar. Geniet van een bezoek aan de stad, maar ben thuis op het platteland. Urenlang kan ik dwalen langs sloten en door bossen. Mooie tochten door de bergen of langeafstandswandelingen in binnen- en buitenland. Lopend raakt mijn hoofd leeg en gaat de creativiteit stromen.

Mijn motto is:
werken met ziel en zakelijkheid

ZWANY HUITING

Mijn motto is:
werken met ziel en zakelijkheid

ZWANY HUITING