Interim

communicatieadviseur

Over Zwany

Ik ben Zwany Huiting, interim communicatieadviseur en storyteller voor zorg en overheid. Met meer dan 25 jaar ervaring noem ik mij communicatiespecialist. Ik spreek de taal van de zorg en het sociaal domein, ken de cultuur en sluit aan bij wat nodig is.

Interim communicatieadviseur

Als interim communicatieadviseur houd ik van vernieuwen en creëren: iets maken wat er nog niet is. Een vaag idee concretiseren en visualiseren of een complexe situatie uitleggen in gewonemensentaal. Ik ben een conceptdenker met een helicopterview. De rode draad van een project houd ik steeds voor ogen.

Liefde voor de zorg

Ik wil van waarde zijn voor mensen en organisaties om mij heen. In de zorg kan ik direct bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen in een kwetsbare situatie. Als interim communicatieadviseur leg ik makkelijk contact met medewerkers, projectleiders en bestuurders. Daarbij zet ik mijn organisatiesensitiviteit in om resultaten te behalen.

Betrokken bij het sociaal domein

Communiceren in het sociaal domein vraagt om een scherp bewustzijn van rollen en posities. Goed kunnen luisteren, vraagstukken analyseren en in- en externe partijen adviseren. Samenwerken is daarbij een sleutelwoord. In het sociaal domein voel ik mij in deze rol als een vis in het water en kan ik van betekenis zijn voor de organisatie.

Dwalend door het groen

Ik ben een buitenmens en een wandelaar. Geniet van een bezoek aan de stad, maar ben thuis op het platteland. Urenlang kan ik dwalen langs sloten en door bossen. Mooie tochten door de bergen of langeafstandswandelingen in binnen- en buitenland. Lopend raakt mijn hoofd leeg en gaat de creativiteit stromen.

Mijn motto is:
werken met ziel en zakelijkheid

ZWANY HUITING

Mijn motto is:
werken met ziel en zakelijkheid

ZWANY HUITING