Lopen in de bergen is een metafoor voor mijn werk als communicatieadviseur voor zorg en overheid. Soms lichtvoetig als een gems, het pad duidelijk. Soms zwaar klauterend tussen rotsblokken op zoek naar een markering.
Gaat jouw zorgorganisatie renoveren of nieuw bouwen? Dan krijg je te maken met bouwcommunicatie. In dit blog deel ik mijn tips met je vanuit mijn jarenlange ervaring als bouwcommunicatieadviseur in de zorg.
Op het werk, in de supermarkt en bij het kampvuur vertellen we elkaar verhalen. Zo raken onze levens aan elkaar. Groots en meeslepend of schijnbaar eenvoudig en alledaags.
Waar haal ik in 1997 het lef vandaan om voor mezelf te beginnen? Ik heb net mijn studie journalistiek & communicatie afgerond. Ervaring in het vak of kennis van het ondernemerschap heb ik nauwelijks.
Een corporate story vertelt het herkenbare verhaal van een organisatie. Het is een krachtig middel om het bestaansrecht van je organisatie te communiceren met verschillende doelgroepen.
Vanaf half maart 2020 bepaalt de corona crisis mijn communicatie-agenda. Met het crisisteam beslissen we dagelijks in hoog tempo over een groot aantal zaken. Het is mijn taak die zaken vervolgens te communiceren met de verschillende doelgroepen. Nu de situatie weer enigszins normaliseert, ontstaat ruimte voor een terugblik.